Over ons en onze visie

Safetycall Brandbeveiliging, is met meer dan 14 jaar ervaring, op het gebied van brandblus en veiligheidsmiddelen, noodverlichting, EHBO materialen en regelgeving, een betrouwbare deskundige op dit gebied. Tijdens het uitvoeren van het onderhoud op uw locatie, wordt gelijk geïnventariseerd of uw aanwezige middelen conform de huidige regelgeving, en bruikbaar/geschikt zijn.
Wij noemen dit: “ zitten op de stoel van de duivel” uw verzekeringsmaatschappij doet namelijk achteraf hetzelfde.

U zit niet op hoge kosten, financiële ellende, schade aan mens en milieu of zelfs faillissement door brand te wachten, voor u geldt voorkomen is beter dan genezen!
U zit wel te wachten op een langdurige, fijne relatie waarbij duidelijk is wat u kunt verwachten.
U als ondernemer dient zorg te dragen voor continuïteit en dit gaat gepaard met confirmeren aan regelgevingen. De feiten tonen aan dat u dit heel gemakkelijk en tegen aansprekende prijzen kunt verwezenlijken, zelfs de service gaat verder dan bij de overige bedrijven.

Uiteraard bent u als particulier ook welkom bij ons. Onze aanpak zorgt ervoor, dat u al uw wensen met één persoon kan bespreken. Hierbij overleggen we samen om tot de beste oplossing te komen voor uw situatie.

Totaalplaatje brandbeveiliging
Wij komen altijd bij u langs om ter plaatse een indruk te krijgen van de situatie. Naast de basis brandbeveiliging voor uw pand zijn er wellicht – afhankelijk van de werkzaamheden – aanvullende eisen. Wij kijken ter plaatsen niet alleen naar de inzet en bereikbaarheid van brandblusmiddelen maar naar het totaalplaatje. Het is belangrijk dat u uw veiligheidsmiddelen door een professional laat onderhouden.

Full-service
Wij zijn opgestart met het doel om de brandveiligheid (en algemene veiligheid) bij bedrijven, instellingen, particulieren en verenigingen op een persoonlijke manier naar een hoger plan te tillen met aansprekende tarieven.
Safetycall ontzorgt u graag van alle regelgevingen.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag vrijblijvend informatie over diensten en producten dan kunt u op onderstaande manieren contact met ons opnemen. Ook als u al klant bij ons bent en een storing of defect wilt melden kan dit door onderstaande mogelijkheden.

- Via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Telefonisch op nummer; 010 - 846 10 89

Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuïteit en gemak
PREVENTIEF ONDERHOUD GARANDEERT EEN VEILIGE INSTALLATIE EN VOORKOMT ONNODIGE DEFECTEN, BOVENDIEN BESPAART HET KOSTEN IN ONDERHOUD.