Onderhoudsovereenkomst

Wilt u de bedrijfszekerheid van al uw veiligheidsmiddelen verhogen, maar uw onderhoudskosten verlagen?

Safetycall Brandbeveiliging biedt u service en onderhoud aan met aantrekkelijk geprijsde diensten. Door inspectie en/of onderhoud van uw veiligheidsmiddelen aan Safetycall uit te besteden houdt u service en onderhoud niet alleen overzichtelijk maar ook heel betaalbaar.
Bij ons kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsovereenkomsten, bijvoorbeeld u bent een vastgoed beheerder en wilt graag weten welke werkzaamheden en kosten er zijn over 5 jaar. Door u te voorzien van een duidelijk digitaal overzicht, met daarin per locatie de kosten gespecificeerd, kunt u zorgeloos alles begroten en heeft u overzicht/grip op de zaak. Voor ons is het voordeel dat wij alle herstelwerkzaamheden direct kunnen uitvoeren en zo de mogelijke overlast op de locatie kunnen beperken. Zodra wij de deur achter ons dichtdoen is alles conform de gestelde eisen in orde! Géén zorgen meer.

Voorbeeld regulier onderhoud Noodverlichting. Om de 4 jaar dient bij een decentraal armatuur de accu vervangen te worden. Dit om de slijtage van de printplaat te beperken en de autonomie van minimaal 1 uur te kunnen garanderen. 

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag vrijblijvend informatie over onze diensten en producten dan kunt u op onderstaande manieren contact met ons opnemen. Ook als u al klant bij ons bent en een storing of defect wilt melden kan dit door onderstaande mogelijkheden.
- Via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Telefonisch op nummer; 010 - 846 10 89
Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuïteit en gemak

PREVENTIEF ONDERHOUD GARANDEERT EEN VEILIGE INSTALLATIE EN VOORKOMT ONNODIGE DEFECTEN, BOVENDIEN BESPAART HET KOSTEN IN ONDERHOUD.