Woon ik brandveilig?

Brandveiligheid
Rookmelders, brandblussers, blusdekens en het uitdenken van een vluchtroute zijn zaken die algemeen bekend zijn. Het betekent echter niet dat dit maatregelen zijn die ook daadwerkelijk allemaal genomen worden.
In de campagne Brandveiligheid attendeert Consument & Veiligheid u op het belang van brandveiligheid. Ook wil zij u aanzetten tot actie om ook werkelijk maatregelen te nemen.
Vanaf 11 september start Consument en Veiligheid in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding een nieuwe nationale voorlichtingscampagne. Deze landelijke campagne zal gedurende 2 weken via een TV commercial en de website www.woonikbrandveilig.nl onder de aandacht worden gebracht.
In de TV commercial die deel uitmaakt van de campagne kaarten we twee grote misvattingen aan rondom brand in huis. De eerste misvatting is het bekende ‘het overkomt mij toch niet’ en de tweede is dat als zoiets gebeurt, men denkt, tijd genoeg te hebben om te kunnen handelen. Maar vuur verspreidt zich vele malen sneller dan mensen vermoeden. Er is dus een groot verschil tussen de gepercipieerde snelheid en de reële snelheid. De vermenging van deze twee snelheden worden in deze commercial gebruikt om zo op een indringende manier de snelheid van vuur te demonstreren.
Op de site www.woonikbrandveilig.nl krijgt u een advies op maat als het gaat om brandveiligheid. Door het advies zo persoonlijk mogelijk te maken verwachten we ‘brand’ een persoonlijkere relevantie te geven, zodat mensen ook daadwerkelijk maatregelen gaan nemen.

Klik hier voor thuis blussers

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag vrijblijvend informatie over onze diensten en producten dan kunt u op onderstaande manieren contact met ons opnemen. Ook als u al klant bij ons bent en een storing of defect wilt melden kan dit door onderstaande mogelijkheden.
- Via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Telefonisch op nummer; 06 40 33 57 10
Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuïteit en gemak