B Verbanddozen

De EHBO dozen Medimulti B en de Toolpack B hebben dezelfde inhoud, met dat verschil dat in de Medimulti B de verbandmiddelen zijn ingedeeld in vakjes en in de Toolpack B niet.

Verbanddoos Medimulti en Toolpack B.

Lees meer: B Verbanddozen

BHV Verbanddoos nieuwe richtlijn 2011

Compacte verbanddoos met alle verbandmaterialen conform de nieuwe richtlijn van Het Oranje Kruis. Deze doos is overzichtelijk ingedeeld met alle verbandmaterialen achter transparante afdekplaten, zo blijft alles ook na meerdere keren openen netjes op zijn plaats. De houdbaarheid van de steriele producten is minimaal 4 jaar gegarandeerd. Wordt geleverd met wandklem voor muurbevestiging.

Lees meer: BHV Verbanddoos nieuwe richtlijn 2011

Brandwondendoos

De Burnfree/BurnCare Brandwondendoos zijn er in 3 soorten.

Burnfree/BurnCare zorgt voor een koelend effect, voorkomt verdamping uit het wondgebied, reduceert oedeemvorming en geeft een vermindering van de pijnsensatie. Het is eenvoudig aan te brengen en veilig in gebruik. Het is geschikt voor alle soorten verbandingen (vloeistoffen, vuur, oppervlakte, straling, chemisch).

Lees meer: Brandwondendoos

HACCP BHV Verbanddoos

Verbanddoos voor Horeca of bedrijfsrestaurant conform de nieuwe Oranje Kruis normen. Voor toepassingen in de food industrie worden volgens de HACCP normen blauwe detectable pleisters aanbevolen zodat ze niet ongemerkt in de maaltijden terecht kunnen komen. In deze doos zit naast allerhande verbandmaterialen ook deze speciale pleisters in diverse formaten. Wordt geleverd compleet met wandklem.

Lees meer: HACCP BHV Verbanddoos

HACCP Modulaire bedrijfsverbanddoos

Deze bedrijfsverbanddoos zondert zich af van normale BHV dozen. Dit komt door het unieke gebruiksvriendelijke modulesysteem; de doos is uitgerust met zes oplossingsgerichte modules. De eerste drie modules zijn gericht op de meest voorkomende verwondingen, in de vierde module zitten overige steriele producten, en de vijfde module bevat instrumenten en extra producten. Met de zesde module maakt u de bedrijfsverbanddoos gericht op een bepaalde branche.

Lees meer: HACCP Modulaire bedrijfsverbanddoos

Kinderopvang modulaire bedrijfsverbanddoos

Deze bedrijfsverbanddoos zondert zich af van normale BHV doos. Dit komt door het unieke gebruiksvriendelijke modulesysteem; de koffer is uitgerust met zes oplossingsgerichte modules. De eerste drie modules zijn gericht op de meest voorkomende verwondingen, in de vierde module zitten overige steriele producten, en de vijfde module bevat instrumenten en extra producten. Met de zesde module maakt u de bedrijfsverbanddoos gericht op een bepaalde branche. Denk hierbij aan HACCP producten, industrie, kinderopvang, sport of bouw. De zesde module is bij deze doos ingericht voor de kinderopvang. Als er een module is aangebroken of verlopen, hoeft u eenvoudig alleen die module te bestellen. Met deze verbanddoos die voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het oranje kruis hoeft u dus geen complete verbanddoos meer te vervangen! De inhoud van de doos is overzichtelijk gemaakt door kleuren- onderscheid, en op elke module staat een inhoudsopgave met de producten die zich in die module bevinden. 

Lees meer: Kinderopvang modulaire bedrijfsverbanddoos

Kinderverbanddoos BHV

De BHV verbanddoos voor omgevingen waar veel kinderen aanwezig zijn. Denk hierbij aan scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Deze kinderverbanddoos met handige indeling bevat naast de verplichte Oranje Kruis inhoud extra artikelen speciaal voor eerste hulp bij jonge kinderen. Wordt compleet geleverd met wandklem.

Lees meer: Kinderverbanddoos BHV

Modulaire bedrijfsverbanddoos Bouw

Deze bedrijfsverbanddoos zondert zich af van normale BHV dozen. Dit komt door het unieke gebruiksvriendelijke modulesysteem; de doos is uitgerust met zes oplossingsgerichte modules. De eerste drie modules zijn gericht op de meest voorkomende verwondingen, in de vierde module zitten overige steriele producten, en de vijfde module bevat instrumenten en extra producten. Met de zesde module maakt u de bedrijfsverbanddoos gericht op een bepaalde branche. Denk hierbij aan HACCP producten, industrie, kinderopvang, sport of bouw. De laatste module uit deze koffer is ingericht voor het werk in de bouw.
Als er een module is aangebroken of verlopen, hoeft u eenvoudig alleen die module te bestellen. Met deze verbanddoos die voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het oranje kruis hoeft u dus geen complete verbanddoos meer te vervangen! De inhoud van de koffer is overzichtelijk gemaakt door kleurenonderscheid, en op elke module staat een inhoudsopgave met de producten die zich in die module bevinden.

Lees meer: Modulaire bedrijfsverbanddoos Bouw

Modulaire bedrijfsverbanddoos Sport

Deze bedrijfsverbanddoos zondert zich af van normale BHV dozen. Dit komt door het unieke gebruiksvriendelijke modulesysteem; de verbanddoos is uitgerust met zes oplossingsgerichte modules. De eerste drie modules zijn gericht op de meest voorkomende verwondingen, in de vierde module zitten overige steriele producten, en de vijfde module bevat instrumenten en extra producten. Met de zesde module maakt u de bedrijfsverbanddoos gericht op een bepaalde branche. Denk hierbij aan HACCP producten, industrie, kinderopvang, sport of bouw. De laatste module uit deze koffer is ingericht voor de sportbranche. Als er een module is aangebroken of verlopen, hoeft u eenvoudig alleen die module te bestellen. Met deze verbanddoos voldoet u aan de nieuwste richtlijnen van het oranje kruis en hoeft u dus geen complete verbanddoos meer te vervangen! De inhoud is overzichtelijk gemaakt door kleurenonderscheid, en op elke module staat een inhoudsopgave met de producten die zich in die module bevinden.

Lees meer: Modulaire bedrijfsverbanddoos Sport

Modulaire bedrijfsverbanddoos standaard

Deze bedrijfsverbanddoos zondert zich af van normale BHV doos. Dit komt door het unieke gebruiksvriendelijke modulesysteem; deze standaard doos is uitgerust met vijf oplossingsgerichte modules. De eerste drie modules zijn gericht op de meest voorkomende verwondingen, in de vierde module zitten overige steriele producten, en de vijfde module bevat instrumenten en extra producten. U kunt er een zesde module aan toevoegen om de BHV verbanddoos branchegericht te maken. Denk hierbij aan HACCP producten, industrie, kinderopvang, sport of bouw.
Als er een module is aangebroken of verlopen, hoeft u eenvoudig alleen die module te bestellen. Met deze verbandkoffer die voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het oranje kruis hoeft u dus geen complete verbanddoos meer te vervangen! De inhoud van de doos is overzichtelijk gemaakt door kleurenonderscheid, en op elke module staat een inhoudsopgave met de producten die zich in die module bevinden.

Lees meer: Modulaire bedrijfsverbanddoos standaard

Verbanddoos A4 ARBO

Verbanddoos met de bekende A vulling, met extra ruimte om EHBO artikelen op te bergen. Wordt geleverd met wandhouder. De verbanddoos A is geschikt voor elk bedrijf met meer dan 10 werknemers, of bedrijven met een hoog bedrijfsrisico.

Lees meer: Verbanddoos A4 ARBO