Salvequick pleisterdispensers

Safetycall levert alle soorten pleisters en verbandmiddelen, staat uw keuze hier niet bij neem dan contact met ons op.

Salvequick pleisterdispenser met pleisters
Pleisterdispenser voor het hygiënisch plakken van een pleister. Als de pleister uit de pleisterdispenser wordt genomen blijft één stickervel in de pleisterautomaat achter en kan de pleister meteen, en met één hand over de bloedende wond worden geplakt. Voordeel van een pleisterdispenser is dat niet eerst de EHBO koffer moet worden geopend. Voor alle pleisterautomaten zijn navullingen met pleisters verkrijgbaar.
Wanneer een pleister uit deze Salvequick pleisterautomaat gehaald wordt, komt er op deze pleister een zelfklevend vlak vrij. De navullingen zijn in de dispenser opgesloten en kunnen alleen verwijderd worden met gebruik van de rode sleutel. De 6444 zijn geweven textiel pleisters en daardoor duurzaam, en goede all-round pleisters die altijd handig zijn om bij de hand te hebben. Deze pleisters zijn elastisch en dus perfect voor flexibele lichaamsdelen. De plastic pleisters 6036 welke standaard in deze automaat zitten zijn waterafstotend en daardoor goed voor dergelijke werkzaamheden. Deze automaat is ook leverbaar met Detectie pleisters.
Pleisterdispenser met pleisters voor het hygiënisch plakken van een pleister. Als de pleister uit de pleisterdispenser wordt genomen blijft één stickervel in de pleisterautomaat achter en kan de pleister meteen, en met één hand over de bloedende wond worden geplakt. Voordeel van een pleisterdispenser is dat niet eerst de EHBO koffer moet worden geopend. Voor alle pleisterautomaten zijn navullingen met pleisters verkrijgbaar

Salvequick Pleisterdispenser Basis
Producteigenschappen
Merk: Salvequick by Cederroth
Afmeting: 23x12x5,5 cm

Inhoud

01 Pleisterdispenser
40 Textielpleisters
45 Plastic pleisters
01 Steutel

salvequick automaat

Salvequick Pleisterdispenser Blue Detectable
Producteigenschappen
Merk: Salvequick by Cederroth
Afmeting: 23x12x5,5 cm

Inhoud

01 Pleisterdispenser
70 Detecteerbare pleisters
01 Steutel

salvequick automaat detectie

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag vrijblijvend informatie over onze diensten en producten dan kunt u op onderstaande manieren contact met ons opnemen.
- Via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Telefonisch op nummer; 06 40 33 57 10
Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuïteit en gemak.